Ταλιατέλες με άγρια μανιτάρια και μπρόκολο

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε, για λίγα λεπτά, τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά, ρίχνοντας αλατοπίπερο. Τα αφήνουμε στην άκρη. Σε τηγάνι, ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη, ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα λαχανάκια και τα αφήνουμε να ζεσταθούν για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά. Σε μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, μαγειρεύουμε τις ταλιατέλες, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ώσπου να γίνουν al dente. Ανακατεύουμε τα λαχανάκια και τα μανιτάρια με τα ζυμαρικά, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Υλικά (για 4 άτομα)
500 γρ. ταλιατέλες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. άγρια μανιτάρια, καθαρισμένα και κομμένα
αλάτι και πιπέρι
50 γρ. μαργαρίνη
250 γρ. μπρόκολο, βρασμένο και κομμένα σε μπουκετάκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *